Te 26. maj 2020 • Dorte Christiansen • Hvidtjørneblomster dufter og smager let og yndigt, prøv nogle på nybagt brød med rød syre og lidt tandsmør.Bryg en let te af de fine blomster af engriflet hvidtjørn.Alle sorter af hvidtjørn kan bruges til te og maddrys.Hvidtjøneblomster kan nydes friske og tørredeHæld kogende vand over tørrede eller friske hvidtjørneblomster, gerne med lidt citronmelisse og et syreblad.Blomster bliver brune af det kogende vand. Lad teen trække 10min eller mere.Si teen.Pynt med friske blomster og citronmelisse. Toddyglas, arvestykke fra min mormor.Min dej er lavet af en liter lunkent vand, en smule gær, salt og så meget mel at dejen netop slipper røreskeen.Pynt med spiselige blomster og blsde , jeg har brugt rød syre som vokser i min have.200gr varm ovn, læg bagepapir over brødet inden de dekorative blde bliver brændt, bag til brødet lyder hult når du banker let på det.Bladende er blanke af olien brødet er penslet med.De røde syreblade kan skæres i strimler og vendes med blomsterne i en gedeost, jeg havde ingen ost.