![](https://i0.wp.com/havefruen.dk/wp-content/uploads/2021/12/DSC0034-scaled.jpeg?fit=1680%2C1558&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/havefruen.dk/wp-content/uploads/2021/12/DSC0042-scaled.jpeg?resize=840%2C558&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/havefruen.dk/wp-content/uploads/2021/12/DSC0045-scaled.jpeg?resize=840%2C849&ssl=1)
Kransekagen bager jeg altid af en alm rulle marcipan, som ikke blandes op med hverken flormelis eller æggehvider. Formes og bages ved 190 – 200 grader varm ovn, Hold øje det tager maske 10 misså er den klar. Dette år havde jeg blød nougat fra julen, som blev indlagt i marcipanen. Det kunne også være finthakkede valnødder, kandiseret appelsinskald eller andre sukrede sager.
Blomsterpynten fremstilles efter opskriften som du finder Her