Havefruen

Favicon_32x32Velkommen i mit blomstrende univers. Havefruen drives af mig, selvstændig havedesigner, stylist, blosterdekoratør, konsulent, plantenørd, med hang til finurlige detaljer og garn masser af garn På min hjemmeside, vil jeg dele mine interesser for naturlige haver, slow gardening, delikatesser med vilde og dyrkede vækster, planter i og omkring boligen, underfundige hæklerier. Jeg håber du vil finde inspiration på min hjemmeside og har lyst til at kommentere. Jeg elsker at arbejde med planter og blomster i mange sammenhænge, som underviser, fotostyling, freelanceopgaver.

Favicon_32x32Jeg har med stor fornøjelse arbejdet for bla. Grønttorvet, Bo Grønt, Grønne hjem, Gasa Århus, Flora dania marketing, Gregor Lersch, med udstillinger og inspiration. Sammen med Tina Lindblad fra Skønne blomster, var vi medaktører ved Kronprinseparret`s bryllup, på Christiansborg, kgl. teater og Fredensborg slot. Dækket eventyrligt julebord hos Royal Copenhagen inspireret af H.C. Andersens eventyr. Anita Linberg og jeg har skrevet og fotograferet flere artikler til Boligliv, Isabellas, Lantliv og Country living.

Favicon_32x32For mig er haven et stykke indrammet “natur”. Rammen er hækken eller hegnet omkring blomster buske og træer gerne af den spiselig slags. Haven skal være nydelse, med plads til det vilde liv, med børn og dyr. Det er vigtigt at tage hensyn til havens omgivelser, jordbunden, belliggenhed, beboelsens arkitektur, beboernes interesser. Holde haven med et minimum af resurser, vand, gødning, gift, spagnum.

Favicon_32x32Jeg har hæklet siden jeg som 5årig lærte det af min mor, mine hæklerier er inspireret af blomsterne i haven, og på Grønttorvet hvor jeg nu har mine daglige gøremål.

GemGem

dette er en test